Política

Josep Coll, candidat del PSC a Palamós

Havia estat regidor del 2011 al 2015 i ha estat l’únic candidat a liderar la formació

Josep Coll serà el candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya a l’alcaldia de Palamós, segons va acordar l’assemblea de militants del partit i ha fet públic Ràdio Palamós. Coll va ser regidor en el govern municipal de Palamós liderat per Teresa Ferrés, entre el 2011 i el 2015. Ara es presenta amb el repte, diu, de recuperar l’alcaldia pel PSC després del resultat ajustat que hi va haver en els comicis de fa quatre anys.

La de Josep Coll era l’única candidatura que es presentava i va tenir el suport unànime de la militància que va anar a l’assemblea que es va fer dijous passat. La seva proclamació com a cap de llista suposa un punt d’inflexió en la història recent del PSC a Palamós, en què la candidatura a l’alcaldia havia anat lligada al nom de Teresa Ferrés.

Josep Coll, de 48 anys, té experiència a l’Ajuntament de Palamós. Entre el 2011 i el 2015 va ser regidor de Mobilitat i Via Pública en el darrer govern de Teresa Ferrés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]