Ballesteros torna a burxar en la ferida i ara vol que el Tramcamp passi a denominar-se només Tram T

Enmig del debat obert entre els polítics de Tarragona i Reus per la capitalitat de la futura vegueria i per la seva denominació, i després dels actes de reafirmació, tant d'una ciutat com de l'altra, i dels intents, de moment estèrils, de rebatejar l'aeroport de Reus, ahir l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va fer un pas més que, ben segur, no contribuirà a apaivagar els ànims. Segons va explicar la portaveu municipal, Begoña Floría, «l'alcalde vol que el Tramcamp es digui Tram T». Va ser una reflexió directa i conscient, que posa de manifest que des del consistori hi ha el convenciment i la necessitat d'eradicar els termes Camp o Camp de Tarragona. La idea del batlle tarragoní sobta si es té en compte que aquest futur mitjà de transport que haurà d'unir diversos municipis de l'entorn més proper de Tarragona i inclòs en el pla territorial del Camp de Tarragona ja fa temps que és conegut per tothom com Tramcamp.

Debat ferroviari

Floria va transmetre aquesta idea de Ballesteros després de la reunió de portaveus, mentre reiterava la necessitat d'obrir un debat a la ciutat per tal d'aclarir conceptes a la ciutadania sobre el futur model ferroviari i també per resoldre dubtes. Per tal de dur-ho a terme, tindran lloc unes jornades i posteriorment hi haurà un ple extraordinari, en què s'aprovarà un document que serveixi com a full de ruta. El portaveu de CiU, Joan Aregio, creu que això «generarà pedagogia», mentre que pel líder republicà, Sergi de los Rios, «hi ha molta informació damunt la taula, però desordenada». Fernández (PP) demana «discursos que la gent entengui».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Creix la tensió en les protestes contra Israel a les universitats

barcelona
Pere Aragonès
President de la Generalitat i candidat d’ERC el 12-M

“El problema no ha estat l’estratègia els últims tres anys, sinó qui la liderava”

Barcelona

Seguretat en clau de país

Girona
estats units

L’Església Metodista autoritza que hi hagi clergues homosexuals

barcelona

Vergés (Junts): “Hem vingut a gestionar tots els temes”

olot
escòcia

L’SNP supera una moció de censura al Parlament

barcelona
política

Puigdemont reprèn la campanya entrant en el cos a cos amb els socialistes

barcelona

ERC reivindica l’atur més baix dels últims 15 anys

girona
xina

Pequín controlarà per llei la informació de les xarxes socials

barcelona