L'apunt

L’APUNT

Una experiència per als sentits

El tren turístic de Takachiho, al sud del Japó, ofereix unes meravelloses vistes al llarg del seu recorregut, que inclou passar pel pont ferroviari més alt del país –a 105 metres–, però ara també desprèn una agradable olor a ramen, un dels plats estel·lars de la cuina nipona. No és una il·lusió dels passatgers sinó que és ben real. El tren funciona amb les restes de caldo i l’oli que llencen els restaurants després de fregir la tempura, convertit tot en biodièsel. Durant la mitja hora del trajecte, seixanta passatgers poden gaudir d’aquesta experiència visual i olfactiva. Tant, que sovint els passatgers pregunten al personal si hi ha un restaurant a prop. S’imaginen, en un futur, viatjar en un tren amb una deliciosa olor a escudella?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.