BÀSQUET / 1a CATALANA FEM.

TGN BÀSQUET 69 - UE BARBERÀ 43

Les noies de Jordi Crespo van superar ahir a casa el Barberà i van aconseguir el primer triomf de la temporada. Les liles van sortir molt fortes i van dominar de cap a peus durant els primers minuts del partit. En el segon quart, però, el conjunt visitant va despertar i, gràcies a dos triples gairebé consecutius, va poder marxar al descans només amb tres punts de desavantatge (31-28). El TGN, però, va trencar el partit en un gran tercer quart. Rovira va agafar la batuta i va dirigir l'equip a la perfecció, en un període en què les locals van treballar fort en defensa i van brillar en atac, amb unes inspirades Martí i Villegas des de la línia de 6m25 (parcial de 23-0). En l'últim quart, les locals es van dedicar a mantenir les diferències. / El 9