Futbol català

TAV especial amb 400 places a 10 euros i amb l'entrada

Una oferta irresistible. L'única condició que posa el Girona a l'aficionat que s'hi vulgui acollir és que hagi adquirit les entrades per al partit de dissabte contra l'Alcorcón, que encara no té hora. També hi ha l'opció del bus, que seria gratuït

El Girona també ha decidit fer un penúltim esforç –l'últim, si Déu vol, serà a Almeria– per garantir que l'equip no caminarà sol en la fase més decisiva del curs i també de la història del club. L'oferta per al desplaçament a Alcorcón ha anat millorant amb el pas de les hores i el que dissabte eren 60 euros el viatge en autocar i l'entrada a Santo Domingo ara és una ganga molt temptadora per als aficionats que no hagin de treballar dimecres o siguin a temps de demanar un dia de vacances a l'empresa.

El club ha contractat un tren d'alta velocitat especial que sortirà de Girona al migdia i que té programada la tornada un cop s'acabi el partit a Alcorcón. El preu per als aficionats és de 10 euros i inclou el TAV entre Girona i Madrid, els busos llançadora entre l'estació d'Atocha i Alcorcón i l'entrada al camp de Santo Domingo.

Les places d'aquest tren especial estan limitades a poc menys de 400, que és la capacitat del TAV ple, però de les quals s'hauran de restar les de la tripulació. L'única condició que posa el Girona FC perquè l'aficionat es pugui acollir a aquesta oferta és que ha d'haver adquirit l'entrada per al Girona-Alcorcón de dissabte, que encara està pendent d'horari. El preu de l'eliminatòria de tornada és de 10 euros els gols, 15 la preferent i 20 la tribuna (el doble per als no abonats). Les oficines de Montilivi estaran obertes avui des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre de manera ininterrompuda.

El club també ha millorat l'oferta dels busos, que han passat dels 60 euros inicials a la gratuïtat absoluta (amb l'entrada al camp també inclosa). La sortida des de Girona està programada per les 8 del matí i la tornada d'Alcorcón, just després d'acabar el partit. També per als busos és imprescindible haver adquirir amb antelació l'entrada per al Girona-Alcorcón. El club madrileny ha garantit 500 entrades, que és la xifra límit de viatges que pot oferir el Girona sumats el tren i els busos.

Aquest serà el primer desplaçament de la història del club en tres mitjans de transport diferents: la plantilla va en avió, i els aficionats es repartiran en tren i en autobús (anar a Madrid en vaixell encara no és possible).

Una pantalla gegant

Per als aficionats que es vulguin reunir i veure el partit, l'empresa Sharing Football instal·larà una pantalla gegant a Fontajau des d'on es podrà seguir el duel a Santo Domingo. Hi ha implicats l'Ajuntament (és una instal·lació municipal) i algunes penyes, com ara la Immortal. L'entrada a Fontajau serà gratuïta i hi haurà un servei de bar.

L'Alcorcón-Girona es podrà seguir des de Fontajau, on hi haurà una pantalla gegant


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.