Economia

A Salou, 70 mesures contra la crisi a les ordenances

L'Ajuntament de Salou va aprovar en el ple d'ahir la proposta d'ordenances fiscals per l'any vinent amb els vots del govern (CiU-FUPS), C's, el PSC i Guanyem Salou i les abstencions d'ERC i el PP. El regidor de Gestió Econòmica de Salou, Jesús Barragán, va explicar que les ordenances pretenen “reduir la pressió fiscal als ciutadans, protegir les famílies necessitades i promoure l'activitat econòmica”. Per això, es preveu una baixada de l'IBI d'un 12% per compensar la pujada d'un 10% del valor cadastral dels habitatges que fa l'Estat.

Les ordenances de Salou inclouen un plec de 73 mesures contra la crisi, com ara els ajuts per pagar l'aigua, la llum i el gas a persones amb recursos limitats, la bonificació de fins a un 100% de les taxes esportives, depenent del grau de discapacitat superior al 33% i de la renda, i els ajuts a empreses que creïn llocs de treball. També es bonificaran els impostos als vehicles elèctrics i a la rehabilitació de façanes i s'estudiarà rebaixar els tributs dels habitatges socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]