Economia

Aena adjudica serveis a l'aeroport del Prat per més de 44 milions d'euros

Economia

El consell d'Administració d'Aena, empresa gestora dels aeroports espanyols, ha adjudicat aquest divendres diversos serveis d'operació i manteniment de l'aeroport del Prat per valor de 44,5 milions d'euros. Entre les assignacions destaca la gestió dels aparcaments, per 21,07 milions i un termini d'execució de tres anys, segons han informat fonts d'Aena.

A més, s'han adjudicat els serveis de manteniment integral de xarxes hidràuliques; el manteniment, la conservació i la reparació de la nova terminal; i la vigilància dels "fingers". L'adjudicatària és la unió temporal d'empreses (UTE) formada per Saba Aparcamientos, Gestió i Promoció Aeroport i Acasaservi.

El servei de la UTE inclou la gestió i operació dels aparcaments, el cobrament i control econòmic, la vigilància, l'atenció i la informació als usuaris, el servei de grua, el manteniment de les instal·lacions, la neteja i la jardineria.

Per la seva banda, Siemens s'ha fet càrrec del manteniment de sistemes de comunicacions -per més de cinc milions d'euros, i una execució de tres anys-, que inclouen un circuit tancat de televisió als sistemes de seguretat. També s'ha licitat el servei de sistema de comunicacions i control d'accessos, per valor de més de cinc milions d'euros, amb un termini d'execució de tres anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.