cultura

Se signa un conveni per a l'adquisició del llegat de Vicent Andrés Estellés

Jordi Sebastià i Alfonso Rus han estat els signataris en presència dels hereus del poeta de Burjassot

Jordi Sebastià, Alcalde de Burjassot i el President de la Diputació de València, Alfonso Rus, han signat el conveni pel qual la Diputació de València ajudarà l'Ajuntament de Burjassot amb 70.000 euros per a adquirir el llegat de Vicent Andrés Estellés. És a dir tota la seua biblioteca i arxius, amb originals, fotografies, obra gràfica d'artistes valencians inspirada en la seua poesia.

A la signatura no han volgut faltar els fills i nets del poeta valencià més important des d'Ausiàs March, com així ha estat qualificat pels crítics literaris arreu del món, així com el diputat de Compromís a la Diputació i també regidor burjassoter, Emili Altur.

Tots s'han mostrat molt satisfets amb aquest important conveni i s'han mostrat il·lusionats perquè és un pas més per dignificar l'obra del poeta més universal, dins l'any dedicat a la seua obra i figura.

“El llegat de Vicent Andrés Estellés romandrà a partir d'ara a la Casa de Cultura del seu poble i serà gestionada per la Fundació que duu el seu nom i estarà ala disposició dels estudiosos i investigadors. Se sap que conté alguns inèdits que obriran noves llums sobre l'obra de l'insigne poeta”, ha destacat l'Alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.