Teatre

S'AIXECA. EL. TELÓ / j.b

Càmping al jardí del banquer
In the backyard del dramaturg Jaume Miró i representada per la companyia Noctàmbuls Teatre, és una comèdia tràgica amb un argument molt directe: la història d'un home que un dia acampa al pati de darrere d'un solitari director de banc i que per alguna raó es nega a marxar. Una proposta que posa l'èmfasi en la negativa conjuntura econòmica i social, alhora que vol posar en relleu valors com la comprensió i la tolerància que ajudin a sortir del pou. És un espectacle inclòs en la Xarxa Alcover.
In the backyard
Noctàmbuls Teatre
Autoria i direcció: Jaume Miró
Intèrprets: Biel Bisquerra, Pau Arévalo, Toti Fuster
Lloc i dia: Fins diumenge 28 d'abril al Tantarantana.
Kafka, visitat per Albena Teatre
L'encontre casual entre Franz Kafka, ja vell, i Elsie, una nena de només cinc anys, és el punt de partida d'aquest espectacle que parla de l'habilitat reparadora de la ficció, de com la capacitat de fabulació i d'imaginar és l'aliment de l'ànima humana. Kakfa aconseguirà que la nena deixi de plorar perquè ha perdut la seva nina, i Elsie aportarà al vell escriptor un gram de felicitat amb el seu somriure meravellós i la seva mirada innocent.
Kafka i la nina viatgera
Albena Teatre
Adaptació: Guillem Jordi Graells (a partir d'un conte de Jordi Sierra i Fabra)
Direcció: Carles Alberola i Fernando Bernués
Lloc i dia: A La Sala de Sabadell. Diumenge (18 hores).
Montsalvatge per a nens
La companyia La Maquiné porta al Liceu demà i diumenge al matí La casa flotant, de Xavier Montsalvatge, una versió màgica i fascinant d'un mite universal, l'arca de Noé, a través d'un conte musical escenificat en què la música i la imatge es complementen i emocionen. Un espectacle familiar, recomanat per a nens a partir de tres anys, on la música interpretada amb piano és escenificada amb titelles, projeccions i una narradora que guiarà l'obra.
LA CASA FLOTANT
Xavier Montsalvatge
Intèrprets: Lola Martín (narradora), Elisa Ramos, Ana Puerta i José Rodríguez (manipuladors d'objectes) i José López Montes (pianista).
Lloc i dia: Demà (10.45) i diumenge (11.00) al Gran Teatre del Liceu.
ACCIÓ MULTITUDINÀRIA DE DANSA
Dia Internacional de la Dansa
Convoca l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya més 300 persones a ballar en 11 estils diferents, en motiu del Dia Internacional de la Dansa. El públic també hi és convidat.
Lloc i dia: A la plaça de la Catedral de Barcelona, dilluns 29 d'abril (18.30 hores).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.