cultura

La Casa de la Cultura de Burjassot mostra Eivissa i Nova York a base d'art

Es tracta d'una mostra de dos creadors ben dispars que mostren la seua visió particular

Des del dilluns 9 de gener, hi ha penjada a la Casa d ela Cultura de Burjassot, una mostra pictòrica que reflexa la visió particular de dos artistes plàstics sobre les ciutats d'Eivissa i Nova York. Una mostra que arriba a aquesta sala d'exposicions de la mà de Nabil El Hadri i Dora Mar, respectivament.

Entre les obres penjades, hi ha treballs a l'oli, acrílics, dibuixos i tècnica mixta amb creacions de diferents mides. Una mostra que es podrà visitar fins al 20 de gener.

Per a Nabil El Hadri, la ciutat de Nova York és el símbol de la vida americana i, als seus treballs s'observa l'ambient d'aquesta ciutat farcida de contrastos, bressol de la cultura d'aquell país continent i lloc on es barregen gran quantitat de races i de formes d'entendre i de viure la vida.

Quan a Dora Mar, la visió que ofereix de la ciutat d'Eivissa, mostra lloc, paisatges i gent desenvolupant tasques quotidianes, tot amb un estil ben personal, a base de detalls i espais bastits amb pinzellades planes amb molt de colorit i contrast.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.