Cultura

El 10è Senglar Rock tanca amb 24.000 espectadors

El festival musical augmenta en un 12% el nombre d'espectadors

Més de 24.000 persones van passar pel Senglar Rock 2007 celebrat a Lleida des de dijous fins diumenge a la matinada, xifra que suposa un 12% més que l’any passat, segons va explicar ahir el director del festival, Xavier Fortuny. Aquest va voler destacar també la manca d’incidències i l’èxit artístic en un dels millors Senglars celebrats fins ara en els seus 10 anys de vida.

El Senglar té garantit un quart any a Lleida i la possibilitat de prorrogar-lo un any més. Ajuntament i RGB Management, promotors del festival, es van mostrar convençuts d’arribar a un acord per consolidar el Senglar Rock a Lleida i buscar el millor encaix possible d’aquest esdeveniment al Parc de les Basses, ara que la Paeria ha iniciat els estudis sobre la seva reforma i recuperació com a espai lúdic i esportiu.

El balanç d’enguany
Fortuny també va fer autocrítica i va anunciar millores al recinte per evitar llargs recorreguts entre la zona d’acampada i l’àrea de concerts, així com millorar els serveis i especialment la restauració.

Pel que fa al Senglar Rock del 2008, es pretén mantenir la filosofia de potenciar la música dels Països Catalans i portar grups rockers d’arreu del món, així com diversificar més l’oferta.

Quant a les actuacions de la darrera nit, Els Pets i Sepultura van ser els que van reunir més públic, amb milers de seguidors, tot i que l’Elèctrica Dharma, Sidonie i Koma també van aglutinar un bon nombre d’espectadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.