Música

música

La nord-americana Brittain Ashford obrirà dissabte el 5è A Peu de Carrer de l’Ateneu 24 de Juny

El festival inclourà 9 concerts amb taquilla inversa, els dissabtes fins al 13 de juliol, amb Bullitt, Remei de Ca la Fresca, Ojos Pardos i Reysombra, entre altres propostes

La cantant, compositora i actriu nord-americana Brittain Ashford oferirà dissabte vinent, 11 de maig, el concert inaugural de la 5a edició del festival A Peu de Carrer, organitzat per l’Ateneu 24 de Juny de Girona just davant la seva seu, al carrer Ferreries Velles, en un escenari baix que fa que les actuacions realment tinguin lloc gairebé a peu de carrer. Seran 9 actuacions estilísticament molt variades, amb taquilla inversa, que tindran lloc tots els dissabtes, excepte el del cap de setmana de Sant Joan, fins al 13 de juliol, sempre a les 19.30 h. “Sens dubte suposa una consolidació del festival, que no hagués estat possible sense la magnífica resposta de públic i bandes en els concerts que organitza l’Ateneu 24 de Juny al llarg de tot l’any”, afirmen els seus organitzadors.

Originària de Seattle i resident a Brooklyn, Brittain Ashford ha combinat la seva carrera en el teatre musical amb el seu treball com a membre del grup Prairie Empire i una trajectòria com a cantautora en solitari, que de moment inclou tres discos, l’últim dels quals es titula Trotter (2023) i és una prodigi de sensibilitat pop.

A Peu de Carrer continuarà el 18 de maig amb una altra veu delicada i amb caràcter, la de Marta Knight, que arriba de més a prop, concretament de Martorell, però també canta sobretot en anglès.

El 25 de maig, pujarà la intensitat elèctrica a Ferreries Velles amb l’actuació dels guixolencs i sempre efectius Bullitt, que arriben amb el seu últim disc, B Major (2023).

L’1 de juny arribarà a l’Ateneu 24 de Juny l’alcoiana Laura SocAixina Llana, amb el seu projecte Canciones de Nadie, que presentarà el disc En los momentos buenos, entre el rock i la cançó d’autor.

El festival continuarà el 8 de juny amb el rock psicodèlic aflamencat i electrònic dels arbuciencs Remei de Ca la Fresca; el 15 de juny, amb el grup gironí de pop-rock Ojos Pardos; el 29 de juny amb la barcelonina Núria Duran i el seu pop electrònic; el 6 de juliol amb els també gironins Reysombra i seu indie rock, plasmat en el disc El síndrome del impostor (2023), i com a cloenda, el 13 de juliol arribaran des de Barcelona Angeladorrrm , amb el seu pop d’autor en català, amb les lletres i la veu de l’Àngela.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]