Cultura

Poesia en quatre pobles del Baix Camp

Durant tot l'estiu, i en diferents caps de setmana, quatre poblacions del Baix Camp han tingut un espai per a la poesia i la música. La Selva del Camp, Prades, Riudecanyes i l'Aleixar han estat escenari del cicle Racons de poesia, una iniciativa de l'escriptora reusenca Isabel Olesti organitzada pel Consell Comarcal del Baix Camp. La idea, segons la responsable d'aquesta proposta, era “fer un circuit poètic i musical per un racó especial dels paisatges i pobles d'aquesta comarca”. Un altre dels objectius era, també, “potenciar aquests racons característics que tenen molts pobles del territori”.

Cadascun dels recitals de poesia s'acabava amb un concert d'un cantautor català. Els que hi han pres part són Mazoni, Maria Coma, Vikimel i Guillamino.

En aquesta primera edició, el cicle Racons de poesia s'ha fet al castell de la Selva del Camp, en diferents carrers de Prades, al parc de les Glaneres de Riudecanyes i a l'ermita de Sant Blai de l'Aleixar.

L'èxit de públic –entre cent i dues-centes persones en cada sessió–, la bona acceptació i, sobretot, la demanda dels vilatans de tornar a repetir la proposta “fan pensar que hi haurà Racons de poesia en els propers estius”, segons va dir la responsable de la programació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.