Música

Calamaro, Gipsy Kings i Rita Payés, al 15è Sons del Món

God Save The Queen també s’afegeix al programa, que inclourà 12 concerts aquest estiu a la Ciutadella de Roses

Andrés Calamaro, Gipsy Kings, God Save The Queen i Rita Payés són les últimes incorporacions al cartell de la 15a edició del Festival Sons del Món , que tindrà lloc a la Ciutadella de Roses entre el 22 de juliol i el 7 d’agost. El “festival delicatessen de l’Empordà”, que els dos últims estius es va poder fer tot i la pandèmia, celebra la 15a edició, ben posicionat entre els grans festivals d’estiu de la Costa Brava, amb un cartell que també inclourà Ben Harper, Earth, Wind & Fire Experience feat. Al McKay, Robe, Els Catarres, Oques Grasses, Suu, Álvaro Soler i Sara Roy. En total, seras 12 actuacions repartides entre els dos últims caps de setmana de juliol i el primer d’agost. Les entrades ja són a la venda al web del festival. Segons el concert, s’hi combinarà el format amb cadires (2.200 localitats) i amb el públic de peu (5.000 localitats).

El prolífic músic argentí Andrés Calamaro obrirà el festival el 22 de juliol, i l’endemà arribarà a Roses el californià Ben Harper amb The Innocent Criminals. El primer cap de setmana de Sons del Món es tancarà el diumenge 24 de juliol amb els Gipsy Kings d’André Reyes, un dels grups que més han contribuït a la internacionalització de la rumba catalana, amb èxits com ara Volare i Bamboleo. God Save The Queen, la competent banda argentina que homenatja el grup de Freddie Mercury, actuarà a la Ciutadella el divendres 29 de juliol, i el dissabte 30 hi haurà Álvaro Soler, amb Sara Roy obrint la nit. El diumenge 31, Oques Grasses celebraran el seu 10è aniversari a Sons del Món, amb Pol Batlle i Rita Payés com a teloners.

L’últim cap de setmana començarà el dijous 4 d’agost amb un doble concert protagonitzat per Els Catarres i Suu. El divendres 5, Al McKay, guitarrista de la millor època d’Earth, Wind & Fire recrearà amb la seva banda èxits de la disco music com ara September, i Robe Iniesta, líder d’Extremoduro, clourà en solitari aquest 15è Sons del Món. El festival estrenarà una nova distribució del seu Village, per gaudir d’una oferta gastronòmica diversa i, com sempre, dels vins de la DO Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.