Música

Festival Roca Foradada

Havaneres, jazz i ‘pop metafísic’ a Torredembarra

Cinc nits... i cinc estils. Això és el que proposa el Festival de la Roca Foradada, a Torredembarra (Tarragonès), en la seva dotzena edició, prevista entre el 18 de juliol i el 22 d’agost. Els palafrugellencs Port Bo, un grup amb –atenció– 54 anys d’història que pot presumir de ser el principal ambaixador de les havaneres al món i els artífexs de la Cantada de Calella, faran el 18 de juliol el primer concert al recinte de la Roca Foradada, al port de Torredembarra, on es limitarà l’aforament a un màxim de 200 entrades numerades (a 6 euros) per concert. Les havaneres, doncs, un any més, protagonitzaran la inauguració del Roca Foradada.

El solsonenc Roger Mas, un dels grans noms en el terreny de la cançó d’autor a Catalunya, reprendrà el festival el dia 26 amb un recital en què no únicament s’hi podran escoltar cançons del seu últim disc, Parnàs, sinó també composicions d’estrena destinades a un nou àlbum, previst per a l’any vinent. D’altra banda, la mallorquina Maika Makovski, una de les artistes més enèrgiques del rock actual, visitarà Torredembarra l’1 d’agost, i Ferran Palau, màxim exponent –junt amb El Petit de Cal Eril– de l’anomenat pop metafísic, interpretarà les cançons del seu magnífic últim disc, Kevin, el 14 d’agost. Finalment, Saphie Wells & Swing Cat, un dels grans combos de swing made in Barcelona, clourà el Roca Foradada 2020, el 22 d’agost, amb la presentació de Used to be Duke, disc d’homenatge a l’incomparable Duke Ellington.

FESTIVAL ROCA FORADADA Del 18 de juliol al 22 d’agost www.turismetorredembarra.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]