cultura

Música

La fira Nostaldisc aposta pel vinil

La segona edició tindrà lloc el 7 de maig a Sant Gregori, però anirà precedida durant l'abril per diverses activitats

La segona edició de la fira del disc i la cultura del rock'n'roll Nostaldisc , organitzada per l'associació cultural de la Vall del Llémena LE²X, tindrà lloc el diumenge 7 de maig a l'espai La Pineda de Sant Gregori, amb un ampli programa de concerts i activitats gratuïtes. La fira es va presentar ahir al bar Xantar de Girona, amb la presència d'Enric Puig i altres membres de LE²X –l'entitat també organitza el Cartellà Rock i realitza el programa Radiofree de Ràdio Sant Gregori–; l'autora del cartell de la fira, Marta Montenegro , i diversos músics d'alguns dels grups gironins que actuaran a la fira i hi presentaran els seus últims discos: The Wilder Company, Hormigón, Bigblack Rhino i Grateful Blues, que a més oferirà a Nostaldisc el seu últim concert, tal com ho va anunciar ahir el seu cantant, Manel Rost. A la fira també hi actuaran la Coral de Sant Gregori, que aquest any fa 25 anys; la companyia de titelles La Finíssima, i Xarim Aresté. Nostaldisc, que inclourà també un esmorzar i un dinar populars, vol ser una fira per a tots els públics i, a pesar de la seva vocació rockera, també per als amants de qualsevol tipus de música. Això sí, la fira aposta pel vinil com a format de referència, i aquest any hi haurà més parades de discos que en la primera edició, en la qual van participar 23 firaires, inclosos artesans i lutiers.

La segona fira Nostaldisc tindrà diverses activitats prèvies: aquest diumenge hi haurà al Xantar un concert vermut amb The Maria's (12 h). El divendres 21 d'abril tindrà lloc al bar La Pedra la sessió de discjòqueis La gran vinilada (de 19.30 h a 1 h). El dissabte 22 d'abril s'ha programat a Moby Disk la taula rodona Tot el que hauria de saber un músic (18.15 h). El dia 28 actuarà a La Pineda el duet 27notes (20 h) i el dia 29 Jaume Rufí, Santi Thió i Pau Marquès parlaran dels seus vinils, a l'Ateneu 24 de Juny (21 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]