Comunicació

la crònica

Si no voleu ‘spoilers', gireu full

En l'era d'internet mantenir un argument en secret en una sèrie com Joc de trons és pràcticament impossible. Ahir mateix al web Watchersonthewall.com, el sancta sanctorum dels freaks que no poden dormir sense intuir, imaginar o percebre alguna cosa relacionada amb els Set Regnes, la confirmació de Girona com a escenari de la sisena temporada va començar a fer circular nous rumors sobre els esdeveniments futurs que viuran els herois que sobrevisquin a la cinquena temporada. Les indiscrecions del personal de l'HBO, s'ha de dir, són una font interminable d'especulacions i rumors per als fans més entusiastes.

Es dóna per fet que els esdeveniments que es filmaran a Girona poden ser determinants, sobretot per les tres setmanes que s'hi passaran. Aquí tothom fa les seves apostes. Està més o menys confirmat que l'HBO busca un actor per interpretar Randyll Tarly, el pare de Sam, un dels rols principals en tota la sèrie. La família Tarly té la seva pròpia fortalesa, Horn Hill, que podria ser perfectament Girona. Ja s'intueix que Sam, ara membre dels guardians del mur, viatjarà cap al sud i hi ha dos destins possibles que també s'adiuen a l'arquitectura de Girona, Oldtown, la segona ciutat més gran dels Set Regnes després de King's Landing, i més concretament la seva ciutadella, l'indret original de l'orde dels grans mestres, que aconsellen des de temps immemorials els grans senyors de Westeros.

La ciutat de Dorne, Sevilla en la vida real, perdrà pes i els diferents protagonistes agafaran diferents rumbs. També circulen teories sobre l'aparició d'algun dels oncles pirates de Theon Greyjoy (Euron o Victarion) com a invasor precisament del regne conegut com The Reach, on hi ha Horn Hill i Oldtown. Sam té tots els números per ser capturat.

S'espera amb delit el retorn, no segur –no hi ha res segur!–, de Sandor The Hound Clegane, al qual es donava per mort. Preguem perquè això sigui veritat. Però la gran sorpresa que es prepara és l'aparició de Ned Stark en persona! Com lligarà tot això en el concepte global de la història i en el futur desenllaç?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia