Comunicació

El tècnic que havia de tancar Canal 9 refusa executar l'ordre

El responsable d'emissions de Canal 9 anuncia que, si és per ell, l'emissió no es talla i marxa entre els aplaudiments dels companys

Ara es tem que el senyal general es tanqui des de l'emissor de la Serra Perengisa de Torrent de l'Horta

Canal 9 es troba a l'espera que, en qualsevol moment i per ordre del govern d'Alberto Fabra, es tallin les emissions. El govern valencià ha acordat aquest dijous el cessament de les emissions dels serveis de radiodifusió i televisió d'àmbit autonòmic de titularitat de la Generalitat Valenciana prestats per l'empresa Radiotelevisió Valenciana (RTVV) per qualsevol mitjà o canal de difusió.

Els treballadors, però, desafien l'ordre de tancament i estan emetent un programa especial en directe. El presentador de l'informatiu, Frederic Ferri, primer, i ara els periodistes Amàlia Garrigós i Joan Espinosa han estan explicant durant tota la nit el que passava al centre de produccions de RTVV a Burjassot.

Així, han explicat que, al costat de la policia que ha irromput a les instal·lacions, hi ha també un tècnic que, segons han informat en directe, es conegut entre els companys com a Paco Telefunken. El tècnic, però, ha refusat executar el tancament. Ha parlat per a les càmeres de televisió: “Em consideren un professional que ho pot fer, però jo no ho faré. La meva consciència em diu que no s'apaga, com a mínim per a mi”, i ha marxat emocionat entre els aplaudiments dels companys. Abans, ha explicat que a ell li havien dit en principi que només havia de fer un informe.

Ara es tem que el senyal general es tanqui des de l'emissor de la Serra Perengisa de Torrent de l'Horta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia