Canals

Publicitat

Can Cornellà: camp, hort i jardí

És una botiga de les d’abans, de les que la gent té assumides com “de tota la vida”

Quan una part important de la societat era eminentment agrícola, la majoria de la nostra clientela eren bàsicament pagesos i hortolans. A més, s’hi afegia un col·lectiu peculiar, que eren els botiguers de poble, els que venien de tot, des d’espardenyes, espelmes i pa fins a queviures. I, naturalment, també les llavors per als horts. I Can Cornellà els subministrava tot el que està relacionat amb la sembra i els productes contra les plagues.

Als anys cinquanta i seixanta els nostres locals s’omplien fins al sostre de grana de fenc vestit i més endavant de raigràs per a farratge del bestiar. Els nostres proveïdors ens enviaven els seus viatjants, gent seriosa i complimentosa a qui es feien els pedidus, que se servien puntualment.

Als anys setanta tot va començar a canviar i l’entrada dels camions que descarregaven al magatzem gros es va convertir en la botiga de les flors. En aquell espai s’hi van encabir plantes de tot tipus, a l’interior, i al pati, els arbustos fruiters i flors de temporada. Això actualment continua però amb una nova mirada, la del jovent que actualment regeix el negoci, i amb una visió molt més adequada a les necessitat dels amants de les flors i la decoració interior.

Tenim tota mena de fruiters, arbustos i flors per a exteriors i un bon assessorament pels dubtes i preguntes de manera personalitzada a cada client. Últimament hem pogut dedicar-nos també a la decoració amb peces apropiades per canviar aquell raconet de la casa que volem renovar. Al departament de llavors, que continua amb les variacions pertinents al canvi de costums, hi hem integrat les llavors ecològiques i les autòctones del nostre país, a fi de preservar-les. En tot aquest apartat, podem comptar amb tota mena d’adobs, productes fitosanitaris i, per arrodonir-ho, la secció de llibres dedicats al nostre lema: “Camp, hort i jardí”.

Tingueu tota la seguretat que quan entreu a Can Cornellà sereu sempre molt benvinguts. No és només pensar en el negoci que mou la nostra acollida. Pensem que, avui dia encara més, en aquest món globalitzat cal per sobre de tot preservar el tracte proper i atent perquè cada persona hi trobi de veritat el que necessita.

Això és el que ens mou a continuar endavant per fer més senzilla la tria i la solució.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]