Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Dissabte, 18 novembre 2017

El Masnou

11.00. Biblioteca Pública Joan Coromines. Drets de la personalitat dels menors d'edat i serveis de xarxes socials a Internet, a càrrec d'Esther García López, advocada especialista en dret penal i violència de gènere.

19.00. Gent del Masnou. Parlem de bolets, a càrrec de M. Hernández, J. M. Barrachina i J. Rigau. Mostra gastronòmica.

Mataró

17.00. Museu Arxiu de Santa Maria. XXXIV Sessió d'Estudis Mataronins, tribuna on historiadors i investigadors presenten comunicacions de format breu sobre aspectes inèdits d'història, arqueologia, geografia, etnografia... en l'àmbit de tot el Maresme.

Canet de Mar

19.00. Sala Cultural Ramon de Capmany. Vinyes i horts a Canet en temps de les Mataró Patatoes, en el marc de l'exposició  Mataró Pataotes.

Diumenge, 19 novembre 2017

Arenys de Mar

18.15. Sala Exposicions del C.C. Calisay. Gent de mar, conversa amb l'Aleix Pujo, en el marc de l'exposició El Moll. Port d'Arenys 1917-2017.

Moià

18.00. Auditori Sant Josep. Cicle de conferències Moianesencs voltant pel món: USA roadtrip. Parcs Nacionals de l'Oest, a càrrec d'Anna Bach i Xavi Bach.

Dimarts, 21 novembre 2017

El Masnou

18.30. Sala Joan Comellas. Vivaldi: el mite i l'enigma, a càrrec de Xavier Chavarria, seguida d'un col·loqui.

Cabrera de Mar

19.00. El Castellet. Xerrada La meva experiència. Et puc ajudar?, a càrrec d'Arantxa Arandigoyen.

Arenys de Mar

18.00. Sala Josep Maria Arnau del C.C. Calisay. Francisca Vidal: el discret destí d'una violoncel·lista, a càrrec de Victòria Palma, comentarista musical.