Administracions

La Sindicatura no té encara els comptes de 31 municipis

Ha acabat el termini i aquests ajuntaments gironins no han entregat els comptes del 2014

Dotze consistoris presenten documentació incompleta

Trenta-un ajuntaments gironins encara no han entregat els comptes del 2014 a la Sindicatura de Comptes de la Generalitat, quan fa un mes que ha acabat el termini per fer-ho. Dotze consistoris més han presentat la documentació requerida, però incompleta. Així ho recull la Sindicatura a la seva pàgina web, que també diu que un 73% dels ajuntaments catalans han fet els deures en el termini previst.

En el cas de les comarques de Girona, hi ha fins a 31 localitats que encara no han enviat els comptes a la Sindicatura, tot i que l'ens de la Generalitat adverteix que, un cop s'incompleixen els terminis, s'inicien els tràmits “perquè s'adoptin les mesures destinades a suspendre el lliurament a l'ens infractor de subvencions o transferències a què tingui dret amb càrrec al pressupost de la Generalitat”. És a dir, que els ajuntaments es podrien trobar sense dret a subvencions si no compleixen. El lliurament dels comptes a la Sindicatura és obligatori per llei.

La majoria dels consistoris que apareixen en la llista que ha fet pública la Sindicatura són petits municipis. Per comarques, d'aquests ajuntaments que encara no han tramès la documentació n'hi ha 14 de l'Alt Empordà. Són: Bàscara, Biure d'Empordà, Boadella i les Escaules, Cadaqués, Cantallops, Darnius, Espolla, Maçanet de Cabrenys, Masarac, Sant Pere Pescador, Viladamat, Palau-saverdera, Sant Climent Sescebes i la Vajol. Al Baix Empordà no han presentant els seus comptes els ajuntaments de Pals, Corçà i Madremanya. Al Gironès falten també Campllong, Sant Andreu Salou, Sant Joan de Mollet i Sant Jordi Desvalls. Al Ripollès no han complert Gombrèn, Ogassa, Queralbs, Llanars, Vallfogona, Campelles i Setcases. A la Garrotxa només falten els comptes de Sant Ferriol. A la Cerdanya falten els comptes d'Alp. I a la comarca de la Selva, els del municipi de Massanes.

Falten documents

També hi ha 12 municipis gironins que han presentat els seus comptes però, segons recull la Sindicatura, hi faltarien alguns documents: Salt, Olot, Ripoll, Sant Joan les Fonts, Caldes de Malavella, Albanyà, Bellver de Cerdanya, Cabanes, Mollet de Peralada, Pontós, Ger i Das.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia