Infraestructures

Avisen sobre els riscos al semàfor de Llambilles

L'alcalde, Josep Maria Vidal, diu que “moltíssims” vehicles passen en vermell

L'alcalde de Llambilles, Josep Maria Vidal, va alertar ahir sobre les imprudències que s'estan cometen al semàfor de Llambilles, a la C-65. En declaracions a Ràdio Cassà, Vidal va assegurar que “és moltíssima la gent que se'l passa”, i adverteix dels riscos que comporta. Afegeix que, lluny de ser casos aïllats, és una situació habitual, i que ho poden testimoniar tots els llambillencs: “Més d'una vegada ens hem endut un ensurt gros”, conclou.

Per posar-hi remei, l'alcalde explica que van demanar als Mossos d'Esquadra que tinguessin més presència en aquest punt, cruïlla d'accés també per a molts vehicles cap a l'interior del nucli de Llambilles. Vidal assegura que en un dia els Mossos van posar seixanta sancions. D'altra banda, l'alcalde és de l'opinió que s'hauria de treure trànsit de la carretera de Fornells: “Seria important que els cotxes que vénen per aquesta carretera es poguessin desviar abans, i no haguessin de passar per dins el nucli com passa ara.”

La solució definitiva, però, s'espera que sigui el projecte de reforma de la C-65 a l'altura de Llambilles, en què la Generalitat i l'Ajuntament estan treballant per definir la millor alternativa viària per eliminar definitivament les cues al semàfor. El 6 de març el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va visitar el municipi per anunciar, amb l'alcalde, que es desestimava la construcció d'una gran variant a Llambilles, i es plantejaven dues propostes més econòmiques que són les que ara s'estan estudiant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia