Serveis

Maçanet invertirà 223.662 euros a reformar les piscines

L'equip de govern vol aprovar el projecte de remodelació abans d'acabar el mandat

La piscina infantil s'haurà de fer nova, i la d'adults es modernitzarà i tindrà menys fondària

L'Ajuntament de Maçanet de la Selva invertirà 223.662,11 euros a condicionar la piscina municipal, i portarà a l'aprovació del ple el projecte abans d'acabar el mandat, segons va explicar l'alcalde, Antoni Guinó (CiU).

Les instal·lacions de la piscina estan situades al passeig Sant Llorenç, dins l'illa d'equipaments municipals. Es van construir als anys setanta i consten d'un edifici de serveis, una piscina d'adults de 24,60 metres de llargada i una d'infantil de 7x4 metres. Els principals problemes que presenten les piscines municipals, segons la memòria del projecte, són els vasos de les piscines, que són antics, amb un volum d'aigua i fondària que actualment no es fa, i els problemes de depuració, atès que els equips actuals són obsolets.

Exterior poc agradable

L'espai exterior (pavimentat amb peces de formigó antilliscant) té un tractament molt dur, poc agradable per als usuaris, i presenta desnivells que poden provocar relliscades, segons es descriu al projecte.

Els treballs de remodelació que es faran consisteixen a reformar completament els vasos de les piscines, fent-los desbordants, cosa que en el cas de la piscina infantil implica fer-ne l'enderroc total i tornar-la a refer. En el cas de la piscina d'adults, no s'enderroca però s'hi han de fer canvis importants. Se sanejarà tot el perímetre per fer la canal i s'haurà de modificar la fondària i construir un dipòsit acumulador. L'amplada es reduirà en 1,40 metres. El volum de la piscina d'adults passarà de 555 a 312 m

3
, mentre la infantil en tindrà 16. D'altra banda, les superfícies pavimentades exteriors es recobriran amb empostissat de fusta.

LA FRASE

Volem exposar ja el projecte de la piscina i que passat l'estiu es puguin començar les obres
Antoni Guinó
alcalde de maçanet de la selva

També es volen construir tres pistes de pàdel

“Volem exposar ja aquest estiu el projecte de la piscina, i que acabat l'estiu ja es puguin començar les obres”, va explicar l'alcalde de Maçanet de la Selva. Guinó va dir també que es volen fer millores en altres equipaments, com ara fer vestidors al pavelló nou i fer tres pistes de pàdel i una pista poliesportiva en un terreny de 9.000 m

2
destinats a equipaments que hi ha entrant al polígon. En aquest terreny també es té intenció de fer un magatzem per a la brigada municipal, segons Antoni Guinó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia