Infraestructures

Endesa canvia suports de dues línies de mitja tensió

Endesa ha informat que ha finalitzat la reforma de dues línies de mitja tensió al seu pas pels municipis de Garrigàs, Sant Miquel de Fluvià, Vilaür, Saus, Camallera i Llampaies, a l'Alt Empordà, i Vilopriu, al Baix Empordà.

Concretament, s'han substituït un total de 28 suports de fusta malmesos per l'exposició als fenòmens meteorològics i s'ha aprofitat l'acció per canviar els antics aïlladors de vidre per uns de nous de polimèric, que són més lleugers i més resistents tant a la climatologia com a actes vandàlics.

Aquestes accions, que han suposat una inversió per part de la companyia elèctrica de 24.000 euros, s'han dut a terme en diferents trams de la línia que surt d'una subestació de Figueres, té una extensió de 54 quilòmetres i alimenta un total de 68 centres de transformació.

Segons destaca Endesa aquesta intervenció millora la qualitat del subministrament elèctric a uns dos mil clients repartits entre els municipis altempordanesos de Figueres, Garrigàs, Sant Miquel de Fluvià, Sant Mori, Saus, Camallera i Llampaies, Palau de Santa Eulàlia, Torroella de Fluvià, Ventalló i Vilamacolum.

La companyia emmarca l'acció dins els plans de manteniment que realitza periòdicament a les seves instal·lacions per tal de “garantir una millor qualitat i continuïtat del servei”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia