Medi ambient

Medi ambient

Volen recuperar l'ús lúdic del camí de les Feixes d'Olot

La pista està molt malmesa pel pas de camions de la planta de compostatge

El PSC en recorda el valor lúdic

El camí de les Feixes va ser, durant una bona part de la segona meitat del segle passat, un eix fonamental per a l'esbarjo dels olotins i dels veïns de la Vall de Bianya i Sant Joan les Fonts, juntament amb els prats i la roureda de Cuní. És una pista que uneix el pla de Baix amb el nucli de la Canya. També cal recordar que aquest camí és un tram de l'enllaç entre la via verda del Carrilet d'Olot a Girona i la del Ferro i del Carbó d'Ogassa a Ripoll.

Ara el grup municipal del PSC, a l'oposició, ha reivindicat que es torni a posar en valor amb aquestes mateixes finalitats i, a través del seu portaveu, Josep Guix, ha lamentat l'estat de conservació del paviment.

I és que el camí de les Feixes ha de suportar el trànsit dels camions que porten les restes orgàniques de la recollida de deixalles a la planta de compostatge que hi ha entre Olot i la Canya, i també el dels que van a la depuradora d'aigües residuals.

Quant a la roureda, Josep Guix en recorda l'alt valor paisatgístic i sentimental. “És un tresor de la ciutat, però està molt deixada i infrautilitzada”, indica, tot recordant que els roures que hi ha són centenaris. Guix ha demanat als serveis tècnics de l'Ajuntament d'Olot i als del parc natural de la Garrotxa que estudiïn el tema.

LA DATA

2005
És l'any en què
es va inventariar la roureda de Cuní com un dels boscos madurs que hi ha a la Garrotxa


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia