Serveis

energia

Endesa millora el servei a l'Alt Empordà

Ha invertit 30.000 euros en la subestació de Torrevent, que alimenta 13 municipis

Endesa ha informat que ha acabat fa poc la millora tecnològica de la subestació de Torrevent, al terme municipal de Palau-saverdera, on ha substituït els equips existents per uns d'última generació. Les obres, que han suposat una inversió de 30.000 euros per part de la companyia, comporten una “millora substancial” en la qualitat del subministrament elèctric que beneficiarà 57.000 clients de 13 municipis de l'Alt Empordà, segons Endesa.

La companyia explica que, en concret, s'han renovat els equipaments encarregats de protegir una de les principals línies d'alta tensió de 132 kV per uns de tecnologia avançada. L'objectiu és “augmentar la garantia del servei i millorar la resposta en cas d'incidència, així com assegurar la continuïtat del subministrament elèctric, a més d'agilitzar la resolució i el temps d'interrupció del servei, en cas d'incidència”, segons la companyia elèctrica.

Municipis afectats

Els municipis que depenen de la subestació de Torrevent i que es beneficiaran d'aquestes obres de renovació tecnològica són (per ordre alfabètic): l'Armentera, Cadaqués, Castelló d'Empúries, el Far d'Empordà, Palau-saverdera, Pau, Peralada, el Port de la Selva, Roses, Sant Pere Pescador, la Selva de Mar, Ventalló i Vilajuïga.

L'operació s'engloba en el pla de millora de les xarxes elèctriques de l'Alt Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia