La Jaume I prepara un Pla de Transport d'accés sostenible a la universitat

La Generalitat subvencionarà el 60% dels cost de l'estudi destinat a reduir el consum de combustible

El rector de la Universitat Jaume I ha signat un conveni de col·laboració amb la conselleria d'Infraestructures a través del qual l'Agència Valenciana de l'Energia sufragarà el 60% de la realització d'un Pla de Transport que està previst que permeta reduir el consum de combustible en 400 tones equivalents de petroli a l'any i l'emissió de 1.170 tones de Co2 a l'atmosfera.

El pla preveu la realització d'un estudi integral de la mobilitat dels estudiants i treballadors del centre amb l'objectiu de racionalitzar els desplaçament i fomentar una mobilitat més sostenible basada en el desenvolupament i millora de l'oferta dels diferents modes de transport públic, inclús amb la creació de línies de transport específiques per al centre.

També es pretén fomentar la mobilitat a peu i a bicicleta, mitjançant la construcció i reserva d'espais i la supressió de barreres arquitectòniques per al vianant i la bicicleta, en un entorn adequat, segur i agradable per als usuaris.

El pla, que hauria d'estar enllestit a finals d'any, contemplarà tant la mobilitat interna del campus com les connexions amb la ciutat i els punts de procedència dels estudiants i treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.