Urbanisme

Els Tres Tombs d'Arenys de Munt acaben amb ferits

La desfilada dels Tres Tombs d'Arenys de Munt va acabar amb un ensurt diumenge al matí quan un dels cavalls que hi havia participat es va desbocar en dirigir-se cap al punt final de la concentració. Arran de l'incident, van quedar ferits per cops i contusions tant l'acompanyant de l'animal, que el portava a peu i lligat, com el genet, que va acabar a terra; l'animal també es va endur per davant una veïna que ja marxava riera avall. Tot i els crits i advertiments de la policia local, l'animal va envestir la dona, d'uns 40 anys, que va rebre un cop a l'esquena i al cap i es va obrir el llavi. El regidor de Festes, Àngel Castillo, esperava ahir a la tarda que fos donada d'alta de l'hospital de Mataró després d'estar en observació. Els altres dos ferits es van desplaçar pel seu compte fins a Calella per ser atesos de les ferides lleus.

El cavall va fer el trajecte desbocat des del carrer Borrell fins al pont de vianants, on va topar amb la dona, per continuar uns metres avall, on va fer caure el genet i ell mateix va anar per terra. El cavall, però, es va aixecar i va continuar cap al carrer de la Rasa, on finalment el va aturar, al carrer Vell, la persona responsable que inicialment l'acompanyava a peu. La policia local va activar el protocol d'emergències que va permetre atendre els ferits al lloc dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona