Urbanisme

Pont de Molins tindrà la zona industrial abans d'un any

L'alcalde, Josep Fuentes, diu que ja hi ha diverses empreses interessades en instal·lar-s'hi

L'ajuntament ja ha reunit els quaranta propietaris de la zona afectada per explicar-los el projecte

La nova zona industrial de Pont de Molins estarà aprovada i a punt per fer-hi els carrers i que les empreses interessades s'hi instal·lin abans d'un any. Aquesta és la previsió que fa l'alcalde del municipi, Josep Fuentes, que explica que ja hi ha companyies que s'hi han interessat. “Som uns privilegiats, tenim una empresa holandesa, un gran inversos i una empresa basca que ja tenen voluntat de tirar endavant i encara no s'ha aprovat”, explica.

Tot i que la previsió és que tota la tramitació del projecte Via Augusta no estigui a punt fins d'aquí a un any, el projecte avança. La Comissió d'Urbanisme acaba de fer l'informe favorable a l'aprovació inicial que va fer l'ajuntament perquè pugui passar a l'aprovació definitiva. I l'ajuntament va reunir fa uns dies la quarantena de propietaris dels terrenys afectats –unes 50 hectàrees– per explicar-los el projecte. En aquest sentit, l'alcalde ha admès que no ha agradat tothom, i que ha rebut crítiques però que mirarà de buscar el màxim consens possible.

La futura zona industrial afecta un àmbit de 50 hectàrees que es destinaran a activitat econòmica en uns terrenys entre l'antiga N-II i l'AP-7. En concret, s'hi podrà instal·lar activitat logística, industrial i comercial. L'àrea tindrà una superfície amb un potencial sostre màxim de 250.000 metres quadrats. El sector d'una banda podrà donar creixement a les actuals instal·lacions de l'empresa Calsina Carré i oferirà parcel·les de menor dimensió per a usos industrials i comercial nou.

A més, aquesta futura zona industrial s'ha fet amb un sistema de polígon discuntinu que permetrà a l'ajuntament tenir preparada una superfície d'entre 40.000 i 50.000 metres quadrats al costat de l'ajuntament on hi ha previst concentrat els futurs equipaments del municipi. Amb tot plegat l'alcalde vol que Pont de molins deixi de ser un “poble dormitori”, donar feina als veïns i uns bons equipaments, assegura..

LA XIFRA

50
hectàrees
ocuparà la nova zona industrial de Pont de Molins, que rebrà al nom de Via Augusta


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona