Urbanisme

Inversió de 200.000 euros a Llambilles

El ple del Consell Comarcal del Gironès va aprovar per unanimitat en la darrera sessió l'execució de l'obra d'urbanització del carrer de les Escoles de l'Ajuntament de Llambilles. Les obres, que tindran una durada de quatre mesos i un pressupost total de 200.119,92 euros, formen part del PUOSC-2011 i disposen d'una subvenció de 180.000 euros. L'objectiu d'aquesta actuació és urbanitzar un nou carrer, a la zona del casc antic, per millorar la seva comunicació i oferir el límit nord de la zona verda de l'àmbit pròxim a l'església i l'edifici de l'ajuntament. El carrer serà d'ús mixt per a vehicles rodats i vianants, però només serà accessible als vehicles en els trams inicials superior i inferior. El projecte d'urbanització preveu que el paviment del carrer sigui de llambordins d'acabat rústic sobre paviment de formigó de quinze centímetres de gruix. També es disposaran nous embornals per a la recollida de les aigües pluvials i s'ampliarà l'enllumenat.

L'Ajuntament va proposar fa uns mesos una alternativa a la construcció d'una variant a la C-65 al seu pas pel poble. L'idea seria crear un desviament a l'esquerra de la carretera, en direcció a Sant Feliu, per evitar que els cotxes que volen entrar al nucli vell hagin de travessar l'encreuament i evitar així canvis en el semàfor i les conseqüents cues que s'hi fan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona