Nou pavelló i nous accessosEl nou pavelló de Santa Pau comença a ser una realitat

L'empresa olotina Construccions Pallàs SL està executant les obres de construcció del nou pavelló poliesportiu de Santa Pau, que té un cost d'1,1 milions d'euros. Pallàs és l'adjudicatària per fer les millores proposades al paviment, les rampes d'accés, les grades i la calefacció respecte al projecte inicial. El govern de Santa Pau ha rebut una subvenció de 432.600 euros de la direcció general de l'Esport, 205.972 euros del Pla Únic d'Obres i Serveis i 139.800 euros de la Diputació de Girona. La resta és a càrrec de l'Ajuntament, una part a crèdit. El nou equipament tindrà una pista, però s'hi podran dur a terme dues competicions a la vegada.

Paral·lelament a les obres de construcció del nou equipament, l'empresa Amsa està duent a terme les obres de millora del camí d'accés a la zona esportiva, on es fa el nou pavelló, al costat de la qual s'ha d'urbanitzar la nova zona d'activitats econòmiques. Els treballs costen 400.000 euros, 277.341 dels quals provenen dels anomenats fons de Zapatero. Les millores ofertes per Amsa han permès arreglar un tros més d'aquest camí d'accés.

L'Ajuntament de Santa Pau també va aprovar el projecte de millora de l'espai que hi ha al darrere de la casa consistorial i que va fins a l'espai infantil. El cost de l'obra és de 269.528 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona