Urbanisme

habitatge

Només venen un dels vint pisos protegits del Port de la Selva i els llogaran

L'Ajuntament va rebre dotze sol·licituds per comprar habitatges de protecció oficial, però al final només un veí ha tirat endavant la compra

L'Ajuntament del Port de la Selva només ha venut un dels vint pisos de protecció oficial que va construir juntament amb el Departament d'Habitatge de la Generalitat al sector de la Sorra, a la carretera de Cadaqués. Per això ha decidit que una part d'aquests habitatges es miraran de llogar. Segons ha explicat l'alcalde, Josep Maria Cervera, “la nostra intenció és que, vist que la compra d'habitatges no ha estat la que esperàvem, intentarem posar els pisos a lloguer amb regim de protecció oficial també”. De moment el consistori es planteja fer-ho amb una part dels habitatges que va construir. “El que ha quedat clar és que tampoc no hem d'intentar forçar més habitatge de protecció, perquè dels vint que hem fet, hem tingut 12 sol·licituds i només n'ha tirat endavant una”, hi afegia l'alcalde. Josep Maria Cervera ha aclarit que l'objectiu és que “en el que queda d'any podem posar sis aquests habitatges a lloguer sobretot per a joves o per a gent gran”.

Zona de creixement

Els pisos de protecció oficial inicialment s'havien previst en una urbanització a l'entrada del poble, però finalment es va veure que econòmicament era molt difícil tirar endavant el projecte i es va aturar. “Teníem dues zones on hi havia possibilitat de fer-los. Una era la de l'entrada del poble i l'altra al costat del cementiri i és aquesta la que finalment s'ha desenvolupat i on hem fet el bloc de pisos protegits”, explica l'alcalde.

LES XIFRES

12
sol·licituds
va rebre l'Ajuntament del Port de la Selva pels 20 pisos que havia construït, però ara s'han fet enrere.
73
metres quadrats
és el mínim de superfície que fan els pisos. Els més grans fan gairebé 90 metres quadrats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona