Urbanisme

urbanisme

Comença l'enderroc de l'hostal Tocamar de Colera

Les màquines van començar a tirar a terra ahir l'antic establiment turístic i està previst que avui ja s'hagi enrunat del tot

S'enllaçarà l'obra amb la reforma del passeig, que estarà llest el juny

L'anunciat enderroc de l'antic hostal Tocamar de Colera va començar ahir al matí i està previst que continuï avui, segons va explicar l'alcalde de Colera, Lluís Bosch, que va afegir que les feines que es van fer durant tot el dia d'ahir van deixar encara de peu un 30 per cent de l'edifici, part que s'acabarà de tirar a terra avui mateix.

Les màquines van anar desconstruint les parets d'aquest antic hostal, que està situat a la costa, a tocar del mar, i que ja preveia el projecte de reforma del passeig marítim que tira endavant el Ministeri de Medi Ambient, a través del servei de Costes. De fet, quan acabi l'enderroc de l'edifici, el ministeri enllaçarà amb la desconstrucció del passeig marítim. Segons va dir l'alcalde, és molt important que el ministeri s'hagi compromès a no aturar les obres perquè d'aquesta manera la reforma estarà acabada a final de maig o principi de juny i no interferirà en la temporada turística d'estiu.

Pel que fa a Setmana Santa, Lluís Bosch va dir que treballaran perquè les obres no destorbin ni comerciants ni veïns. “S'habilitaran aparcaments i uns accessos com Déu mana. El ministeri ens ha dit que no hi haurà cap problema”, va dir Bosch.

Part de platja tancada

Per tirar endavant l'obra s'havia instal·lat una tanca de seguretat que ahir tancava bona part de la platja de Colera per evitar que ningú es pogués acostar a les màquines que tiraven a terra l'edifici. També s'havia posat una lona al peu de l'edifici per evitar que la runa embrutés la sorra de la platja. L'enderroc va atraure alguns curiosos que s'acostaven al passeig per veure com desapareixia l'hostal.

LA FRASE

És cabdal per a nosaltres que el ministeri s'hagi compromès a enllestir el passeig el juny
Lluís Bosch
alcalde de colera


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona