Urbanisme

cabrils

Els veïns volen aturar el creixement urbanístic

La majoria de participants en l'enquesta del POUM demanen contenció

Consolidar el municipi, tal com està ara, i no desenvolupar noves zones de creixement urbanístic. Aquesta és una de les conclusions que s'extreuen de l'enquesta que l'Ajuntament ha fet entre els veïns del municipi, coincidint amb les jornades de participació sobre el pla d'ordenació urbana municipal (POUM). Com ha passat en molts municipis del Maresme, Cabrils ha crescut molt en la darrera dècada. Concretament, el darrer padró habitants, del 2009, fixa que hi viuen un total de 6.964 persones, un 60% més que deu anys abans.

L'enquesta, en què hi han participat una cinquantena de persones, també dóna a conèixer que els cabrilencs demanen més equipaments esportius i culturals, tot i que ja coneixen que s'està treballant en projectes com el de la piscina coberta. D'altra banda, es valora positivament l'espai dedicat a aparcament al centre del municipi, tot i que la gran majoria aposta per un municipi pensat per als vianants i les bicicletes i demanen també que es fomenti el transport públic interurbà. Pel que fa a espais a preservar, els cabrilencs insten al consistori a que protegeixi l'Arborétum, els espais de la Mútua i el castell de Can Jaumar, i la resta de boscos que estan integrats en el Parc Serralada Litoral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona