Urbanisme

Municipal

La remodelació del nucli històric de Cassà, en marxa

Les obres afecten nou carrers i una placeta i s’allargaran fins al desembre si no hi ha imprevistos, diu el consistori

Les obres de remodelació dels carrers del nucli històric de Cassà de la Selva han començat aquesta setmana, i afecten nou carrers i una placeta, que són els inclosos en aquesta primera fase d’actuacions. Aquestes obres, afirma l’Ajuntament, es preveu que s’allarguin fins al desembre si no hi ha imprevistos i les condicions meteorològiques ho permeten.

Aquesta primera fase d’actuacions pretén adequar en un sol nivell tots els carrers implicats per millorar-ne l’accessibilitat i renovar els serveis d’aigua, telecomunicacions i millorar l’eficiència energètica de l’enllumenat públic.

Els nou carrers afectats són el carrer Ocata, el carrer de la Mel, la travessera de la Coma, el carrer de Roscada, el carrer dels Dolors, el carrer de Joan Gener, la travessera de la Plaça Petita, el carrer de les Mesures, el carrer Nou i també la placeta de ca la Marcel·la.

Revitalitzar el centre

El projecte de remodelació del nucli històric també preveu més fases d’actuacions en altres punts d’aquest barri i s’aniran executant al llarg dels propers anys segons les possibilitats pressupostàries, afirma el consistori. “El projecte de remodelació del nucli històric pretén revitalitzar una zona cèntrica del poble”, afirma l’alcalde de Cassà, Martí Vallès. Això, juntament amb els incentius fiscals, vol atreure més comerços, negocis i habitatges en aquesta part del municipi.

Segons explica el consistori, les obres s’han dividit en diferents sectors i períodes per minimitzar les molèsties als veïns i comerços de la zona. Per aquest motiu, el consistori no vol començar noves actuacions fins que no finalitzin les realitzades al sector anterior. A més, els ciutadans poden estar informats de l’evolució de les obres –a banda de les reunions prèvies fetes amb els veïns– a través del web de l’Ajuntament o a través d’un servei de missatgeria de SMS que s’ha d’activar també a través de la mateixa web. Tot i això, les informacions més destacades també es comuniquen amb notes que es reparteixen casa per casa a tots els veïns afectats, segons assegura l’Ajuntament.

LA XIFRA

9
carrers
i una placeta del nucli històric de Cassà de la Selva estaran en obres tota la tardor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona