Urbanisme

Municipal

Els nous vestidors de Sant Julià, encallats

El consistori ha demanat rescindir el contracte amb la constructora de l’obra

Sant Julià de Vilatorta no podrà disposar dels nous vestidors dels camp de futbol en l’arrencada de la temporada tal com estava previst. L’empresa Axis Patrimoni va iniciar les obres el mes de febrer passat, i la previsió era que la instal·lació es pogués posar en funcionament aquest novembre. Transcorreguts els primers mesos, tècnics municipals van detectar que la construcció no avançava a un bon ritme i, finalment, en el ple del juliol es va aprovar demanar rescindir el contracte amb la constructora perquè, segons l’ens municipal, no s’estan complint els acords establerts. “Creiem que l’empresa ens ha fallat. Hem fet reunions per intentar solucionar-ho però no ens donen cap explicació lògica de l’endarreriment. Al cap de mig any de l’inici només s’ha executat un 5% de l’obra”, explica l’alcalde, Joan Carles Rodríguez, conscient que un dels projectes més importants del mandat s’endarrerirà uns quants mesos.

Des de l’empresa han al·legat que hi ha errors en el projecte d’obra i per això no poden avançar, un motiu que descarten des de l’Ajuntament: “Ho hem repassat i no hi trobem errors. I en cas que n’hi haguessin, els haurien d’haver detectat en el moment de presentar-se al concurs o bé en les primeres setmanes de l’obra”, diu Rodríguez. Ara el consistori està a l’espera d’un nou informe del Departament de Governació que permeti tirar endavant o no amb la resolució del contracte amb la constructora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona