CiU de Ripoll alerta d'una ocupació de sòl agrícola

El portaveu de CiU a Ripoll, Jordi Munell, a l'oposició, ha denunciat l'ocupació per part d'una activitat d'uns terrenys propers a la carretera de les Llosses que el pla general qualifica com a sòl agrícola i que són propers a una riera i inundable. Munell diu que CiU farà gestions per saber si l'Agència Catalana de l'Aigua ha donat permís per dur-hi a terme l'activitat, que està lligada a les obres de desdoblament de la carretera C-17, entre Vic i Ripoll. Jordi Munell ha volgut recordar que, en el marc de la revisió del pla general, CiU ja va demanar sense èxit que a la zona de la carretera de les Llosses s'hi pogués preveure una àrea d'activitat econòmica.

El regidor d'Urbanisme, Eudald Casas (ERC), ha dit que el sorprèn que CiU posi pals a les rodes per una obra que diverses vegades han demanat que s'acceleri. Casas manté que en les zones no urbanitzables com la de la carretera de les Llosses s'hi permeten determinades activitats, que sempre han de disposar del permís del departament del govern pertinent. El regidor recorda que l'activitat és una ocupació temporal lligada a les obres de la C-17 com les que Carreteres ha fet en diversos punts del traçat i que l'Ajuntament no hi intervé.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona