Administracions

pont de molins

Alberto Molins, nou regidor i tinent d'alcalde

Alberto Molins ha pres possessió com a nou regidor de l'Ajuntament de Pont de Molins, després de la renúncia en el càrrec de Jordi Darné, que, segons fonts municipals, ha deixat l'Ajuntament per motius personals. La renúncia ha comportat diversos canvis al cartipàs de l'equip de govern de CiU, que lidera Josep Fuentes, com a alcalde. Fins a la seva renúncia, Jordi Darné era el primer tinent d'alcalde del govern de CiU, i ara aquest càrrec ha passat a Ernest Maurici, que portarà Educació, Sanitat, Economia i Finances, Hisenda, Atenció al Ciutadà i Comerç. Per part seva, Alberto Molins es quedarà amb la segona tinença d'alcaldia, que fins ara era de Maurici. A més, Molins s'encarregarà dels temes de Medi Natural i Qualitat Ambiental.

L'alcalde, Josep Fuentes, manté Seguretat, Convivència, Governació, mentre que el regidor Josep Borràs s'encarregarà dels temes d'Acció Cívica, Esports, Urbanisme i Cultura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.