Administracions

diputació de tarragona

Llobet assumeix el Patronat de Turisme

Ocuparà el lloc d'Aregio, que com a diputat serà rellevat per Guinovart

El vallfogonenc Josep M. Llobet i Guim serà ratificat divendres com a nou president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, a proposta del president de la institució, Josep Poblet, i en substitució de Joan Aregio. Llobet ocuparà el càrrec en principi de manera interina, durant els quatre mesos que queden de mandat, i el compaginarà amb l'actual de president de l'ens recaptatori Base. Llobet, diputat des del 1991, acumula una àmplia experiència en temes de gestió, ja que també ha estat vicepresident de la Diputació –precisament quan Aregio en va ser president– i s'ha encarregat del servei d'atenció als municipis.

En el mateix ple s'informarà de la renúncia d'Aregio com a diputat, després que hagi estat nomenat director del Servei Català de Trànsit. En el seu lloc és previst que entri, tot i que en un proper ple, l'actual alcalde del Morell, Pere Guinovart.

Tot i que no és en l'ordre del dia, tampoc es descarta que Joaquim Nin, actual vicepresident per al Camp i portaveu de CiU, també plegui d'aquests càrrecs, com va insinuar ell mateix en l'últim ple.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.