Infraestructures i serveis

Goufone estén més fils a la demarcació de Girona

La companyia amplia els serveis de fibra òptica al Gironès i a l’Empordà

Els veïns i veïnes de Girona, Roses (Alt Empordà) i quasi una vintena més de municipis del Gironès, l’Alt i el Baix Empordà, ja poden gaudir dels serveis de fibra òptica, telefonia mòbil, telefonia fixa, televisió digital i energia verda que ofereix l’operadora de telecomunicacions catalana Goufone.

Seguint amb el seu pla d’expansió, l’empresa va iniciar a principi d’any la segona fase de desplegament de la seva pròpia xarxa de fibra òptica a la demarcació de Girona. En una primera fase, Goufone va arribar a més de 50.000 llars de la Garrotxa, el Pla de l’Estany, la Selva, el Ripollès, l’Alt i el Baix Empordà havent activat, entre d’altres, municipis com ara la Bisbal.

En la segona fase, fins al juny, Goufone ha cobert, entre d’altres, les poblacions de Bàscara i nuclis agregats, Viladamat, l’Armentera, Torroella de Fluvià i Ventalló, a l’Alt Empordà. Al Baix Empordà, ha arribat als municipis de la Pera, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura i Púbol. Al Pla de l’Estany, ha activat Vilademuls i a la Selva, Riudellots. Al Gironès, Goufone ja és a Juià, Madremanya, Flaçà, Bordils i Sant Joan de Mollet.

“Aquest any, hem seguit amb el desplegament a les comarques de Girona, donant prioritat tant a les ciutats mitjanes i grans, com a les poblacions petites i allunyades dels grans nuclis urbans”, explica Marc Mundó, un dels tres fundadors.

Goufone, nascuda el 2010, té 90 treballadors entre les oficines de Gurb (Osona) i les botigues al territori. L’any 2020, va tancar amb una xifra de facturació de gairebé 10 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia