Infraestructures i serveis

riells i viabrea

L’accés sud al poble tindrà una rotonda

La Generalitat de Catalunya treballa des de fa uns dies per millorar els accessos a Riells i Viabrea des del sud, al límit amb Sant Celoni (Vallès Oriental). El govern destinarà 1,2 milions d’euros a construir una rotonda al veïnat de la Batllòria (Sant Celoni), en l’encreuament de la C-35 i la GI-552. Les obres també inclouran la millora del pas inferior que travessa la carretera, a uns 150 metres de la futura rotonda. El termini d’execució de les obres és de deu mesos.

La Generalitat informa que per aquest punt passen més de 20.000 vehicles diaris. La rotonda es construirà per suplir l’actual encreuament en forma de T, que obliga a fer un gir a l’esquerra per deixar la carretera. Amb la rotonda, que farà 42 metres de diàmetre exterior, el sector hauria de guanyar fluïdesa. L’equip de govern, d’ERC, havia reclamat l’obra a la Generalitat des de fa més de sis anys perquè a la Batllòria se sol fer mercat els dissabtes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia