Medi ambient

Castelló portarà els gossos recollits a Fortià

L’Ajuntament ha recuperat la delegació que havia cedit al Consell

Castelló d’Empúries ha recuperat, fa uns dies, la delegació del servei de recollida de gossos que havia cedit, mesos enrere, al Consell Comarcal de l’Alt Empordà per cedir-lo un altre cop, temporalment, al refugi de Fortià, que és qui complirà aquest servei mentre no estigui fet el refugi de Castelló que el govern actual ha planificat.

L’Ajuntament de Castelló es va comprometre, a mitjans de mes de febrer –i la setmana passada ho va oficialitzar–, a buscar alternatives a la delegació de competències que havia efectuat al Consell Comarcal. Mentrestant, l’associació Progat Ampuria es va oferir a fer de pont en el temps de trànsit cap a la nova destinació del servei de recollida i acollida, que serà, quan s’oficialitzi les pròximes setmanes, el refugi de Fortià.

L’Ajuntament es va comprometre a continuar treballant amb el projecte de centre d’acollida d’animals municipal en els terrenys on ja estava previst construir-lo. En aquests moments, s’està tramitant la modificació del POUM que permetrà fer-hi la instal·lació. Ara per ara, tenir aquest servei propi és l’opció prioritària que es planteja l’Ajuntament, per davant, fins i tot, del servei comarcal que el Consell vol construir als terrenys adjacents al centre de tractament de residus de Pedret i Marzà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia