Infraestructures i serveis

Enuig pel suport del consistori a la variant de Riudarenes

La Plataforma No a la Variant de la C-63, entre Sils i Riudarenes, ha expressat el seu enuig per l’aval de l’Ajuntament de Riudarenes a la construcció de la infraestructura. Segons explica Lluís Ginestà, integrant de la plataforma, “l’Ajuntament no ha volgut informar els veïns del projecte i tampoc ha volgut organitzar un debat sobre l’obra”. A més, en el ple d’ahir, el consistori va aprovar una moció de suport a la variant.

La plataforma, que inclou entitats com ara la Fundació Emys i l’Associació de Naturalistes de Girona, defensa l’Alternativa O a la variant, que comportaria una inversió d’entre 37 i 52 milions d’euros i un estalvi –diuen– de 19 segons en el trajecte de Santa Coloma de Farners a Vidreres.

Els opositors a la infraestructura veuen prioritari millorar la senyalització de vies existents, com ara la C-25, l’A-2 i la C-35, tant físicament com electrònicament. La plataforma ha presentat al·legacions a l’estudi informatiu i d’impacte d’ambiental de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia