Infraestructures i serveis

Reparen el pont afectat pel temporal a Maçanet

El govern invertirà 400.000 euros i treballarà sis setmanes a la C-35

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha iniciat les obres de reparació del pont de la C-35 a Maçanet de la Selva, a tocar de Fogars, segons va informar ahir la Generalitat. El govern invertirà 400.000 euros a restituir la infraestructura, afectada pel temporal Glòria.

Les obres de reparació consistiran principalment en la reconstrucció i reforç del terraplè afectat per l’erosió de l’aigua, darrere d’un dels estreps del pont, i la reconstrucció del ferm danyat. Aquest pont és a la C-35, molt a prop de l’encreuament amb la GI-532. Els treballs duraran sis setmanes.

El director d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores, i el director territorial del departament, Pere Saló, es van reunir a l’ajuntament de Maçanet amb l’alcaldessa, Natàlia Figueras (SOM).

Feines a Arbúcies

D’altra banda, a Arbúcies també reparen els danys del Glòria. L’alcalde, Pere Garriga (Entesa), havia dit que el municipi havia estat afectat directament i que era “un desastre”. Els primers treballs són l’arranjament de la carretera d’accés al nucli de Joanet, on el temporal va provocar un esvoranc de 35 metres. Aquest nucli agregat està incomunicat i els veïns han d’anar “fins a Sant Hilari o Santa Coloma per poder accedir als seus domicilis o anar a treballar”, informa el consistori. L’Ajuntament inverteix 35.000 euros a construir un mur de pedra per estabilitzar el ferm i recuperar un marge mitjançant terra armada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia