Administracions

Les inversions fan pujar el pressupost de Camós a 1,1 milions

L’Ajuntament de Camós ha aprovat un pressupost d’1,1 milions d’euros per aquest any. El fet que sigui una quantitat tan elevada és degut que aquest cop hi ha unes inversions que sumen més de 700.000 euros: la portada de la xarxa d’aigua al veïnat de Santa Maria (500.000 euros, dels quals el consistori espera que l’ACA n’assumeixi la major part) i Can Pigem, l’ampliació de la calçada amb cuneta americana al principi de la carretera de Palol de Revardit (200.000 euros) i una nova tongada del canvi de punts de llum convencionals per LED (13.000 euros).

Al Puosc

Els projectes esmentats de la portada d’aigua a Santa Maria i d’ampliació de la calçada de la carretera de Palol, així com l’arranjament de camins rurals i la construcció d’un tram de via verda en aquella mateixa carretera, s’han presentat a la convocatòria del pla únic d’obres i serveis (Puosc) perquè la Generalitat en pagui un percentatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia