Administracions

Cornellà presenta en el Puosc projectes de prop d’un milió d’euros

L’Ajuntament de Cornellà del Terri ha sol·licitat finançament del Pla Unificat d’Obres i Serveis de Catalunya (Puosc) per a dos projectes, de què els pressupostos sumen 929.000 euros. Es tracta, d’una banda, del condicionament de l’actual carretera GIV-5146 que connecta el polígon industrial de Pont-Xatmar amb el poble de Corts, per tal de facilitar la mobilitat interna del municipi. Aquesta carretera ressegueix el que havia estat el camí històric d’Olot a Girona. El pressupost és de 411.000 euros.

D’altra banda, s’ha presentat en el Puosc un pla d’instal·lació de llums led als fanals de la via pública i per fomentar la col·locació de plaques fotovoltaiques als habitatges. Aquesta proposta té un cost de 518.000 euros. El Puosc cobrirà una part d’aquestes quantitats, però encara no se sap el percentatge. La resta l’haurà de posar el municipi.

La petició es va aprovar en el ple de la setmana passada, amb els vots favorables de govern (JxCat) i oposició (CpC-ERC).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia