Infraestructures i serveis

Bassols Energia, a tretze municipis garrotxins

Bassols Energia ha guanyat el concurs, convocat pel Consell Comarcal de la Garrotxa, per al subministrament d’electricitat als equipaments municipals i les vies públiques dependents de 13 dels 21 ajuntaments de la comarca: Besalú, Castellfollit de la Roca, les Planes d’Hostoles, les Preses, Montagut i Oix, Riudaura, Sant Aniol de Finestres, Sant Feliu de Pallerols, Sant Ferriol, Sant Jaume de Llierca, Sant Joan les Fonts, Tortellà, Vall de Bianya i la Vall d’en Bas.

El contracte, de dos anys de durada, compromet l’elèctrica a subministrar electricitat –procedent al 100 % de fonts renovables– a un total de 261 equipaments, amb una potència anual contractada de 1.464,8 kW i un consum anual previst de vora 3.000.000 kWh, segons ha explicat l’empresa. “L’acord –ha explicat el gerent de l’empresa elèctrica, Esteve Noguer– preveu, a més, que, mitjançant un seguit d’indicadors i informes, podrem oferir als serveis tècnics del Consell una constant optimització de les potències contractades, l’energia consumida i l’energia reactiva de cada subministrament, a més d’uns preus més avantatjosos i revisables segons les variacions del mercat elèctric, que permetran una millor eficiència de la despesa elèctrica de les entitats adherides, tant des del punt de vista de consum com econòmic.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia