Infraestructures i serveis

Ventalló ampliarà la seva deixalleria i renovarà l’enllumenat de Vila-robau

L’Ajuntament projecta ampliar l’actual deixalleria per un espai on ara hi ha uns pous

S’hi faran actuacions de millora energètica amb llums led

L’Ajuntament de Ventalló s’ha decidit a ampliar la deixalleria municipal situada en un solar urbà del nord del nucli per atendre les necessitats actuals del municipi. La deixalleria està ocupant una part d’un solar de titularitat municipal d’uns 1.800 metre quadrats, uns 165 metres quadrats del qual ja tenen ara un ús com a espai de recollida d’estris i trastos vells. En aquesta parcel·la municipal hi ha tres pous, dos de tub i un de tradicional, obert. És precisament en aquest espai per on es vol ampliar la deixalleria. Per fer-ho cal enderrocar un pou i un paviment de formigó i construir una nova tanca perimetral.

A més, està previst l’aixecament d’una caseta de control i un espai cobert i ventilat que es destinarà precisament a la recollida de residus especials. Un cop acabades les obres, la deixalleria tindrà un espai lliure per situar-hi quatre contenidors a l’entrada de la instal·lació, un petit espai cobert i tancat, un espai cobert i ventilat per a l’emmagatzematge de residus especials i un recinte limitat amb murs alts per a les restes de poda. Les obres d’ampliació de la deixalleria tenen un cost calculat de 80.678 euros, una xifra que podria rebaixar-se un cop hagi estat adjudicada.

Per altra banda, en el nucli de Vila-robau està previst també millorar la xarxa d’enllumenat pública amb la instal·lació de llums més eficients del tipus led que substituiran les de vapor de mercuri. El cost previst és de 58.957 euros. Aquests són uns treballs que haurien d’estar enllestits d’aquí a dos mesos.

LA XIFRA

80.678
euros.
Aquest és el cost dels treballs abans d’haver passat pel concurs i el procés de licitació de les obres de la deixalleria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia