Serveis

La piscina de Lloret ja té nou director, i el consistori se'n farà càrrec el mes que ve

El concurs per a la direcció de l'equipament l'ha guanyat Ricard Salinas

L'Ajuntament vol que sigui la piscina de referència a la zona i créixer en socis

L'Ajuntament de Lloret de Mar començarà a fer-se càrrec de la gestió de la piscina municipal, que encara porta Aqua & Sports, a partir del mes vinent, després que aquest mes s'ha resolt ja el concurs per portar la direcció de l'equipament. Entre els cinc candidats que es van presentar, l'escollit per dirigir la piscina és Ricard Salinas Ayllón, que tindrà una retribució bruta anual de 55.000 euros, distribuïts en 40.000 euros fixos més 15.000 de variables segons els objectius marcats.

El contracte de neteja de les instal·lacions també s'ha tancat, finalment, a favor de l'empresa Eulen, per un import de 13,19 euros l'hora. Entre els objectius que es marca l'Ajuntament, el regidor d'Esports, Joan Bernat, va destacar que és bàsic augmentar el nombre de socis, que ara és aproximadament de 1.400. Segons els estudis que té el consistori, la piscina (que el gestor actual deixa per les pèrdues econòmiques) tindria equilibri financer amb un mínim de 2.500 usuaris. L'Ajuntament no ha volgut fer cap canvi fins a tenir el nou director, que de moment ja ha visitat les instal·lacions. Els objectius bàsics són incrementar el nombre de socis i aconseguir que tant els usuaris habituals com els que vénen només en estades temporals o per esdeveniments esportius estiguin satisfets. “També volem créixer, no només a Lloret, sinó ser la piscina de referència de l'entorn, buscant usuaris en municipis propers”, explica Bernat. També es treballa amb la idea de tenir un carnet esportiu que integri diferents equipaments.

Nou concurs a Tossa de Mar

Les piscines municipals no són tan costoses de construir com de mantenir posteriorment, i un altre exemple a la Selva marítima és el de Tossa, on l'anterior concessionari de la piscina va tenir greus problemes per tirar endavant l'equipament. Des de fa dos anys se'n fa càrrec l'empresa Triangulum, però el contracte ja no es pot allargar més, i l'Ajuntament ha tret ara a concurs l'explotació de la piscina municipal. En aquests dos anys, l'Ajuntament també hi ha dut a terme millores, com ara la instal·lació de la caldera de biomassa. El termini de la concessió serà de vuit anys i podrà prorrogar-se dos anys més. El concessionari haurà de satisfer a l'Ajuntament un cànon anual de 10.000 euros. L'Ajuntament, d'altra banda, es farà càrrec de l'aigua, la llum i el combustible de les calderes. A Blanes, tant el PSC com CDC havien inclòs en el programa fer una piscina, però de moment l'equipament no està previst.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona