Serveis

La fibra òptica arribarà al 80% de cases de Lleida el primer trimestre del 2016

Telefónica ratifica el compromís de resoldre els problemes de servei a Magraners

La Paeria demana millorar la línia a Llívia, l'Horta i al Barri Antic

Després d'arrencar, el mes passat, un compromís a Telefónica perquè resolgués els problemes de servei que existeixen al barri de Magraners de Lleida, el tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà, Rural i Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, es va tornar a reunir amb responsables de la companyia, que van ratificar que el primer trimestre del 2016 la fibra òptica ja haurà arribat a aquest barri lleidatà, que el mes de setembre passat va estar prop d'una setmana sense telèfon ni internet per una avaria. De fet, la companyia va assegurar que en quatre mesos la fibra òptica, que ara arriba al 75% “d'unitats immobiliàries de Lleida”, haurà incrementat la seva implantació en un 5%, arribant al 80% de la trama urbana. Tot i això, el tinent d'alcalde va insistir que hi ha un altre punt negre pel que fa al servei de telefonia, que és el barri de Llívia, ubicat fora del nucli urbà. “Han pres nota de la nostra petició i han assegurat que l'estudiaran”, va explicar ahir Larrosa, que també es va mostrar preocupat per la cobertura d'algunes zones del centre històric, com també de diverses partides de l'Horta de Lleida. Atès que la telefonia “és un servei d'interès general per tota la ciutadania”, la Paeria vol resoldre aviat aquests problemes de falta de cobertura.

Llicències d'antena

Un altre tema que ahir es va posar sobre la taula a la reunió va ser el de la reordenació de les antenes de telefonia mòbil a la capital del Segrià. Cal recordar, en aquest sentit, que la Paeria-Ajuntament de Lleida té activa una moratòria per llicències d'antena i que actualment està treballant en una pla especial per ordenar la instal·lació d'antenes a la ciutat que pretén arribar a un consens entre les diverses companyies amb l'objectiu, d'una banda, de tenir la màxima cobertura i, de l'altra, evitar una implantació indiscriminada d'antenes de telefonia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona